Categories
Без категория

Рея би желал да остане в Лацио

Старши-треньорът на Лацио Еди Рея потвърди, че е готов да остане на „Олимпико” за много дълъг период от време, въпреки, че за малко не напусна ръководният пост по-рано тази седмица.

След разговорите на Рея с президентът на клуба Клаудио Лотито, който отхвърли молбата му от преди няколко дни да напусне „орлите”, 66-годишният стратег е решен повече от всякога да остане на ръководният пост в столичния гранд.

Мениджърът на Лацио вече разкри част от своите амбиции да осигури място на отбора в Шампионска лига през следващата година, като преследват до край временните лидери в „скудетото” Милан, както и втория Ювентус.

Рея заяви в последните футболни новини на италианските медии:

„Постигнахме много важни резултати и сега трябва да продължим в същия дух и да се опитаме да завършим сезона възможно най-напред в класирането.”

„За мен ще бъде чест да остана и да продължа работата си в клуба. Аз и президентът, както и клубът и играчите имаме една и съща цел, и макар да бъде трудно, най-важното е Лацио да продължи да се съревновава с лидерите в първенството.”

В момента „орлите” заемат третото място в „скудетото”, като според повечето прогнози за Серия А, те ще запазят мястото си сред лидерите до края на сезона.