Categories
Без категория

Рибна диета на Кейти Холмс за отслабване

Кейти Холмс също набляга на зеленчуците и риб Когато иска да отслабне, тя спазва 10-дневна диета, с която се топят около 4-5 кг.

Условия: рибата и морските , продукти трябва да са варени, печени на скара или във фолио, но , не и пържени. През деня се пие | не по-малко от 1,5 л вода. Забранени са солта, хлябът, алкохолът и сладкото.

Всекидневно меню

При събуждане:

Изпива се 1 чаша преварена или

минерална вода.

 Закуска:

2 чаши зелен чай, 2 яйца (твърдо сварени или пържени на очи или бъркани), 1-2 ч.ч. кисело мляко или 150 г извара, 1 таблетка витамин С (след 10-ия ден се заменя с плод)

Втора закуска:

Чаша вода, 1/2 риба (около 120 –  150 г   – печена или варена). За десерт 1 плод или да се изцеди сок от него. За по-полезна закуска сред зеленчуците трябва задължително да фигурират чушките, чесънът, лукът. От подправките се препоръчват: копър, магданоз, кориандър, но в никакъв случай сол.

Обяд:

Преди храненето се изпиват 2 чаши вода, 250 г риба или морски деликатеси по избор. За гарнитура едно от следните: зелена салата, печени или сурови чушки, краставици, брюкселско зеле, броколи, зелен фасул. Овкусяват се с 1-2 с.л. кисело мляко или с лимонов сок. 2 часа след това хранене не се приема нищо друго, включително вода, чай, кафе.

Следобедна закуска:

1 чаша преварена или минерална вода.

Вечеря:  

Като обяда. Редувайте топли и студени блюда, риба и морски дарове, печено и приготвено на пара. Разнообразявайте зеленчуците на салати и задушени като гарнитура. Картофите са забранени, както и хлябът.

Преди лягане:

1 чаша чай за отслабване (по избор от множеството видове в аптеките както и в биомагазините, напоследък в София отвориха много подобни магазини, за био храни и здравословен начин на живот, предизвикан от все по-големия интерес на хората към запазване на тялото си).big_02571de433710f0eecaa0a9c71dbcd4f-1363485

Ако желаете тялото на красавицата, то следвайте нейните съвети за отслабване, и не зарбавяйте, че за да отслабнете не е необходимо да гладувате – тъй като се получава т.нар. йо йо ефект.

Успех!