Categories
Без категория

Съвети за покупката на дамски обувки с висок ток?

Дамските обувки са истинската любов на повечето от модерните жени. Всяка притежава поне едно малко шкафче, пълно с обувки, с високи токчета. 2,3 чифта от тях се слагат всеки ден,но другите 90% са много специфични и не са слагани повече от пъти. И в това няма нищо изненадващо. Изборът на обувки винаги е емоционален. Просто се влюбват от пръв поглед в някой модел на витрината и го купуват, без да погледнат дали той е практичен, и дали си струва парите.

За да избегнем купуването на поредния безполезен чифт обувки на висок ток трябва да си зададем няколко въпроса :

Комфортно ли се чувстваме на висок ток?

Младите жени на около 20 годишна възраст се справят чудесно с ходенето да висока платформа цял ден, но за дамите около 35-40 години това е мъчение за краката. Също така много момичета не могат да ходят с дамски обувки, с висок ток, в ежедневието си, и походката им прилича на робокоп. Всеки модел дамски обувки с висок ток, дори и най-екстравагантния си има версия с по нисък ток. Замислете се дали не са по-подходящи за Вас.

Коя материя е най-добра?

Обувките се шият от няколко материала: ест. кожа, велур и изкуствена кожа. Препоръчвам Ви да се спрете на велур. изкуствената кожа, а цената доста по-ниска от тази на естествената. Има само 1 малък недостатък и това e че не спира водата. Не се спирайте на ботуши от велур, независимо колко невероятни на външен вид са те. Най-важното нещо преди на си купим избрания чифт дамски обувки с висок ток е да походим с тях.Стъпалата Ви може да бъдат по-широки или по-тесни от стандартното. Същото важи и за подметките на повечето дамски обувки с висок ток. Дори и да държим в ръцете си нашия размер обувки с високи токчета е желателно да се мерат, за да сме сигурни че ходилото ни се чувства добре в тях и ще се чувства добре след цял ден ходене. Всички знаем че жените са своеобразен вид жищни създания, а тяхната плячка са обувките с високи токчета. Главните търговски улици, отрупани с бутици са дивата природа и всяка дама иска да се докопа до най-готиния дизайнерски чифт дамски обувки с висок ток. И има защо. Един красив чифт сандали, обувки с високи токчета или ботуши Ви кара не само да се чувствате много страхотно, но и да изглеждате по същия начин. Какво чакате, тръгавйте на шопинг в лов на следващия чифт дамски обувки а Вашия шкаф,

ато същевременно имате впредвид гореспоменатите хитринки. Те ще направят изборът Ви по-скоро практичен от колкото емоционален.