Categories
Без категория

С рибено масло Pristine можете да преборите различни заболявания

Случвало ли ви се е да сте тъжни, уморени и да не можете да се концентрирате? Чувствали ли сте отпаднали и тъжни без никаква видима причина? Не знаете как да се справите с високите нива на холестерол или имате други заболявания, с които искате да се справите без да взимате лекарства? Ако искате да промените нещата ще ви кажем, че има начин и той се нарича – рибено масло Pristine.

Рибеното масло е изключително полезна и популярна хранителна добавка, която се предлага най – често на капсули и която се препоръчва както за малки деца, така и за възрастни.

Популярността си, маслото извличано от тъканите на аншуата, сардината и тихоокеанската скумрия се дължи най – вече на наличието на безценните за нашия организъм Омега – 3 мастни киселини, DHA- докозахексаенова киселина и ЕРА – ейкозапентаенова киселина и витамини, които не само могат да ни предпазят от редица сериозни заболявания, но и да подобрят настроението ни.

Според някой изследвания, хората, които редовно консумират рибни продукти са по – здрави, спокойни и по – рядко изпадат в състояния на депресия, докато тези които при които рибата не е често е менюто им са доста по – податливи на различни заболявания и по – често изпадат в лошо настроение.

За да се попълнят в организма ни необходимите ни Омега – 3 мастни киселини е необходимо да приемаме редовно рибено масло Pristine ( 2 – 6 капсули дневно ).

Освен с депресията и умората, с рибено масло можем да се преборим и с редица други заболявания.

  • Маслото от риба влияе изключително добре върху понижаването нивата на холестерола в кръвта и така да ни предпази от проблеми и заболявания на сърцето.

  • Остеопорозата е заболяване, от което страдат голям процент от жените след определена възраст и тъкмо рибено масло Pristine може да им помогне да подобрят плътността на костите си. Специалистите съветват рибено масло да се приема от жените като превантивна мярка, още с навлизането в менопаузата.

  • Рибеното масло се препоръчва и при тежки заболявания като болестта на Краун, Алцхаймер, редица ракови заболявания, сексуални проблеми и т. н.

  • Pristine действа благотворно и върху косата, ноктите и кожата на дамите и е предпочитано от голяма част от тях.

Можем много още да говорим за това, колко е полезно рибеното масло, но едва когато вземете решение да го опитате ще разберете за какво ви говорим.

Рибено масло Pristine можете да закупите в аптеките или от страницата на официалния вносител за България http://pristinebg.com/, където ще получите допълнителна информация за ползите на тази невероятна хранителна добавка.

Ако искате да сте спокойни, концентрирани и да се предпазите от някой заболявания, опитате рибено масло Пристин и се погрижете за себе си.

Рибеното масло е напълно безвредно, добито от перуанска аншуа, сардина и тихоокеанска скумрия и може да ви помогне, ако търсите естествен начин да предпазите себе си и семейството си от редица заболявания.

Разгледайте продуктите на http://pristinebg.com и поръчайте рибено масло Pristine за себе си и своите близки.