Categories
Без категория

Хотел „Августа Траяна“ – тишина и уединение

В забързания живот, които живеем надали има някой, които не си мечтае да се отдаде на почивка, далече от мръсотията и динамичния начин на живот в големия град. Ежедневното натрупване на негативна енергия, с времето се отразява неблагоприятно върху организма на хората. За да се избегне това е добре всеки сам да прецени, как да се разтовари. Някои от нас искат да прекарат почивката си на планина или край морето, други пък отмарят вечер в различни дискотеки, или пък има хора, които искат да си почиват в къщи със семейството. Привърженик сте на разходките, пикниците и на красивите места,елате и бъдете гости на хотелите в „Старозагорски минерални бани“.

„Старозагорски минерални бани“ се намира на 15 км от големия града Стара Загора, така комплекса е в близост до града, но далеч от неговата суета. Намиращ се в подножието на Сърнена Средна гора, комплекса е известен лечебните си изворни води с температура над 45 градуса, която я прави подходяща за балнеолечебна терапия. Ако не обичате да бъде цял уикенд затворен у дома, тогава в Старозагорски минерални бани има какво да разгледате. Забележителности останали от тракийско и римско време, както и местността Богородична стъпка, за която се носят митове, че Богородица е ходила по тези места. За това и хората са изградили параклис, а мястото се смята за лечебно.

“Августа Траяна“ е хотел, който се намира сред вековна борова гора, изпълваща въздуха със свежест и усещане за чистота. Спокойствието, чистият въздух и всеобхватната тишина, която нарушават единствено песните на птичките през деня и на щурците вечер, са предпоставка за една пълноценна почивка, която трудно бихте изпитали на друго място. Хотела в Старозагорски минерални бани разполага с 4 апартамента, 3 триместни и 14 двуместни стай с хубава гледка и комфортно обзавеждане. Ресторантът предлага вкусни гозби, приготвени по специални рецепти, които ще задоволят желанията Ви.

Искате незабравима почивка, изпълнена само с положителна емоция, тогава непременно се отбийте хотелите в Стара Загора – комплекс „Августа Траяна“ е няма да сгрешите.