Categories
Без категория

Бебешки и детски дрехи от органичен памук

Бебешки дрехи от 100% органичен памук са страхотни за нежната бебешка кожа. Дрехите са много меки и приятни за допир, защото в произдводството не се използват вредни химикали. За това бебешките дрехи от органичен продукт са много по-качествени, те са по-плътни и по-здрави, което ги прави много по-дълго използваеми.

Фруджи(Frugi) е английски производител на детски и бебешки дрехи от органичен памук. Бебешки дрехи от органичен памук може да намерите в детски магазин Kidi, както и в още няколко магазина в българия. Бебешките бодита са подходящи за чувствителна кожа, дори и за кожни екземи, защото няма драскащи етикети около врата, като инструкциите за пране са прикрепени в страничният шев.

bebeshki-drehi-frugi-4993410

Frugi – бебешки и детски дрехи от чист органичен памук

Някой родители ще си помислят, че бебешките дрешки от органичен памук са малко скъпи, но всъщност всяка майка знае колко бързо се износват бебешките бодита. Практиката показва, че еко дрехите са много издаржливи и могат да бъдат носени от вашето второ, дори и трето дете. Ето защо органичните дрешки са и една добра инвестиция.