Categories
Без категория

Какво трябва да имат мадамите в гардеробите си

Според формите на тялото ви и според това колко тежите и колко сте висока е наложително да подберете съответно тоалетите и обувките си, за да имате перфектен външен вид и да имате стилно излъчване.

Без значение какъв е ръстът ви, избягвайте дрехите които са ви доста тесни или много широки, тъй като не бихте изглеждали естествени. Жените, които са по-височки на ръст е наложително да носят дрехите с правите кройки. Момичета, ако сте доста високи, не обличайте късите якенца и не обувайте дамските ботуши с висок ток, тъй като те не са съразмерни за вашата фигура. Едно нежно сакенце достигащо кръста ви или малко под него би допринесло доста за елегантния ви външен вид. Дамите с по-нисък ръст трябва да обърнат особено внимание на широчините на дънките си, най-вече на тези които са като потури, и на панталонките си които са с по-голяма широчина, тъй като те трябва да отговарят на пропорциите на женското тяло. Добре е да ги носите плътно прилепнали по телата ви, избирайте ги да са ластични и с не много висока талия, тъй като това е единия от начините придаващи илюзията за че сте високи.

Що се отнася до цветовия избор на нисичките мадами подхождат и тъмните и светлите цветови гами в облеклата и в обувките им. Можете да допълните гардероба си и с щамповани дрешки. Гледайте когато се обличате в дрехи в еднакви цветове , те да контрастират с тези на дамските ви ботуши, понеже това е добра комбинация и е една от предпоставките за издължаването на вашето нежно телце. В дрешника си е добре да имате и колани с различна широчина, шалчета, а защо не и една вратовръзка, и задължително и едни спортни обувки с лека подметка.

По-височките жени, както и тези средни на ръст разполагат с огромни възможности в избора си на тоалети откъм цветови гами и разнообразие от модели. Обличайки дрехи в разнообразни цветове, вие трябва добре да ги балансирате, защото можете да станете смешни. Например жълтото с лилавото е смешна и извън модна комбинация. Една червена рокля ба бели точки, комбинирана с едни бели обувки е един добър избор. Ако сте от по-смелите дами, бихте могли да наблегнете и на електрикавите цветни облекла, както и на обувните изделия в същите нюанси.

Така достигаме до извода, че жените които уважават себе си, трябва редовно да допълват гардеробите си със спортни дрехи, официални облекла в различни цветове, всекидневни тоалети, както и различни видове обувки. Ако е време вече за шопинг, надникнете тука за да обновите гардеробите си, идва нов сезон и е време за вашата пълна промяна!