Categories
Без категория

Почивки и оферти лято 2012 на море в хотели All inclusive

Българските тур-оператори и туристически агенции заливат туристическия пазар с различни оферти за пътувания до близки и далечни дестинации. Конкуренцията между тях е огромна и всеки се чуди по какъв начин да запази клиентите си и какви предложения за почивки да направи от останалите. Ето например, в момента се предлагат екзотични оферти до дестинации, които от скоро са достъпни за българските туристи, като Камбоджа или Виетнам.

За сезон лято 2012 има наистина страшно много предложения. Много е трудно човек да избере къде да отиде при такова изобилие от оферти. Често хората с по-нисък бюджет  избират за своята почивка на море България. Местните хотели на морето предоставят доста добри цени, особено ако бъдат направени ранни записвания. Нивото на обслужване в хотелите на местните морски курорти постоянно расте. Всички хотелиери се опитват да догонят стандартите на световните хотелски вериги. Нашите хотели предлагат също туристически пакети all inclusive, които са още по изгодни за туристите. Най-големите хотели на морето се намират, разбира се, в курортите Златни пясъци и Слънчев бряг. Там през лятото е пълно с български и чуждестранни туристи от Русия, Германия, Англия, Скандинавските страни, Румъния и други. Тези курорти са шумни. Има много нощни клубове, дискотеки и барове, които работят денонощно. Там можете да се забавлявате до ранни зори и да намерите много приятели.  За хората, които търсят по-спокойни места за почивка в България, препоръчвам морските курортни селища по крайбрежието, като например,  Китен или Созопол. Тези места са пълни с история и могат да вкарат нотка на история и култура във вашата почивка лято 2012. Освен това, някои от тези селища се намират в близост до големите курорти. Това означава, че когато пожелаете ще можете да отидете и да се забавлявате там.

За тези от вас, които искат да направят нещо различно за следващото лято 2012 има многобройни предложения за хотели на морето, намиращи се в световно известните курорти на Италия, Испания, Франция или Португалия.  Екзотиката, красотата и уникалната кухня на тези места е причината да привличат толкова голям брой туристи.  Там се намират и едни от най-луксозните и големи хотели в света.  Ако за своята почивна на море лято 2012 решите да посетите място , което да се намира в тези държави няма да съжалявате, защото ще бъдете посрещнати като истински богове. Там ще се запознаете с чуждите култури и начин на мислете.

Вижте също – почивка в Гърция