Categories
Без категория

Първи позиции в Google

Много хора не са добре запознати с доброто изработване на сайтове и доста често изпадат в големи заблуди, след което се чудят защо никой неможе да ги намери в нито една от познатите ни търсачки и започват да се вайкат и чудят къде са сгрешили. За да не минете и вие по същият път то е добре да прочетете редовете по-долу и да си вземете поука.

Трябва да знаете, че най-често срещаната причина да не ви намират в google е, че нямате добра сео оптимизация и то не каква да е, а външна, въпреки, че и вътрешната е от голямо значение за изстрелване в челните места в търсачките. Това става най-вече при търсене по ключова дума, тогава можете да се сблъскате с множество проблеми, като доста от тях може да се решат доста трудно. Това, което трябва да знаете е, че за да имате функциониращ и качествен сайт, който да се открива лесно трябва да започнете с изработката на вътрешната оптимизация, да добавите нужните инструменти и да направите така, че сайтът ви да отговаря на необходимите стандарти. Не бива да забравяте, че едно от най-важните неща за вътрешната оптимизация е поставянето на съдържание и то не какво да е, а свързано с тематиката на сайта ви, трябва да вземете под внимание много фактори и да поставите към него линкове, които да насочват потребителите. Само така можете да се наредите в по-горните места на търсачките и съответно да печелите повече.

Интересното, което се наблюдава в последно време е, че конкуренцията е доста голяма и се измислят все нови и нови подобрения от които можете да се възползвате и така да се развивате много по-бързо и добре. Пример за това са така наречените: директории за статии. Важно е да следите новостите и да ги включвате в подобренията на сайта ви, защото ако веднъж сте стигнали до първите места в дадена търсачка и постоянно правите подобрения, то много трудно ще бъдете изместени от там.