Categories
Без категория

5 Причини да резервираме рано почивката си на море в България

Нека се възползваме от изобилие от оферти за лято 2011 в България!

Въпросът относно ранното записване за почивка на море в България е стара дилема, която мъчи мнозина. Всъщност, трябва ли да резервираме рано лятната си почивка или е по-добре да изчакаме последния момент с надеждата, че ще попаднем на гореща оферта за една незабравима почивка на море! Някои хора не виждат полза в нито едно от двете. С други думи, особено семействата имат нужда от прецизно планиране, съобразено с ваканцията на децата и летните отпуски, които изискват потвърждение от страна на работодателя. Други търсачи на летни приключения са наясно със своетo свободно време и за тях е важно да намерят почивка за точно определените дати.

Любителите на ранни резервации за лятото ще Ви кажат, че отстъпката е достатъчно изкушаваща, за да си направите плановете възможно най-рано. В този ред на мисли обаче какво би се случило, ако и плановете Ви претърпят промяна в последния момент?

И така какви са ползите от ранната резервация на нашата морска почивка?

1.      Тези, които резервират рано имат по-богат избор

Тази година намаленията съпътстват ранните резервации и почивката на море в България 2011 може да бъде резервирана с 15%намаление от обичайната цена, да получите безплатни екстри, допълнителни отстъпки за най-малките летовници и други изненади като безплатен паркинг, СПА процедури в хотела и др.

2.      Подсигурявате лятната почивка само с един депозит

Много тур оператори и туристически агенции Ви позволяват да резервирате лятната си почивка и да се възползвате от горещите оферти срещу един много малък депозит в случай, че побързате и заявите резервацията си поне 8 седмици преди очакваната дата на пристигане.

Това значи, че не се обременявате с моментални разходи за Вашата почивка и разполагате с време да спестите пари без да е нужно да отежнявате семейния бюджет или да прибягвате до кредитната карта.

3.      Получавате най-доброто

Колкото и банално да звучи ранната резервация Ви позволява внимателно да изберете дестинация, хотел, тип стая и допълнителните услуги, които ще включва ваканционния Ви пакет. И така, ако имате възможност да изберете най-доброто и да попаднете на най-подходящата оферта за Вас, то трябва да започнете да оглеждате по-рано.

Също така имате възможност да разгледате много опции, да проверите коментарите за даден хотел, да прочетете повече интересни факти за избраната лятна дестинация по нашето Черноморие, да намерите релевантни мнения, съвети без да се налага да реагирате бързо в последния момент, да сте пред свършен факт след като мечтаната почивка вече не е налична или поне не според Вашите критерии.

4.      Ранното записване- време за най-ниските цени

Знаем, че вече се мръщите след като прочетохме по-горното твърдение, защото наистина ниските цени са били и винаги ще са повод за дискусии. Да, но има определени типове летни почивки, които осигуряват идеално намаление в случай, че изберете ранна резервация. Мислили ли сте колко бихте спестили от 15% отстъпка за 4 човека за 3 седмици?

Почивките, които са най-търсени през лятото, са Ол Инклузив предложенията и известните дестинации, които си остават магнит за слънчевите туристи. Някои от по-известните курорт по Българското Черноморие са Слънчев Бряг, безспорно най-подходящия избор за партита и шоколадов летен загар, китни Созопол, ‘златото’ Златни Пясъци и спокойното Поморие. Тези курорти винаги повишават цените в последната минута и ето защо е безсмислено да чакате подобни намаления. Тук с пълна сила важи правилото ‘Колкото по-рано, толкова по-добре.” Тези от нас, които са чувствителни към цената на своята почивка и не искат да направят компромис с дестинацията горещо ги съветваме да изберете ранна резервация, за да очакват спокойно мечтаните слънчеви летни дни.

5.      Ранната резервация и лятната почивка- дългото и приятно очакване

С края на зимата и свежия полъх на пролетта, ранната резервация на лято 2011 ни дава глътка облекчение да продължим да се трудим и през следващите месеци, мислейки си за топлите и весели моменти на Българското крайбрежие. Междувременно може да се отдадем и на други приятни неща като избор на нови слънчеви очила, бански костюми, цветни шапки, феерични дрехи…

Ранното записване за лято 2011 в България позволява не само да мечтаем за морската почивка и да обновим гардероба си, но и да сме спокойни, че ще извлечем максимума от лятната почивка, знаейки, че сме избрали желания курорт и хотел.

Допълнителен съвет- сложете си снимка на идеалния плаж в България, залепете я на хладилника или на компютъра на работа. Това е чудесна напомнителна бележка за хубавите времена, които предстоят и това лято.