Categories
Без категория

Salonpas – японското чудо

Сигурно вече сте чули за това чудо – Salonpas. Елементарно, но оригинално Японско изобретение за облекчаване на болки.

Още през далечната 1934 г., е започнало работата по лепенки за тяло, който не просто да стоят, а да облекчават пациентите. Тайната е в една вълшебна съставка Asahi Mankinko – метил салицилат . Той преминава през кожата и влиза точно там, където е болката. От съкращаване на думите салицил и пластир идва наименованието Salonpas. Благодарение на многогодишни изследвания този продукт продължава да се развва до ден днешен.

Днес тези лесни за използване продукти се използват по цял свят, но не са известни толкова в България. Поради тази причина пиша тази статия, за да се възползват и моите близки и познати от това бързо успокояващо средство.

Tези лепенки помагат при артрит, болки в кръста, ставите и мускулит. Тези болкоуспокояващи пластири са много силни и не трябва да се използват ако сте алергични към аспирин или след сърдечна операция. Когато имате обилно изпотяване или обриви. Пластирът не трябва да се използва по време на последното тримесечие от бременността.

SALONPAS е напълно безопасно средство.   Той има доказано клиничната ефективност и профил на безопасност. Тестван в клинични проучвания, включващи над 800 пациенти и носи стандартната предупреждение FDA изисква от FDA одобрени НСПВС.

Салонпас е едно изключително модерно средство целящо да отговори на съвременните изисквания и забързания живот – лесно за употреба, бързодействащо и ефикасно болкоуспокояващо средство. На кратко това е външен аналгатик от които задължително трябва да се възползвате при болки.