Categories
Без категория

Как да се рекламираме чрез визитки?

Имате работа. Имате бизнес. Имате визитни картички. Всичко това върви заедно. Вероятно имате телефон, факс и компютър. Това са неща, които непрекъснато се обновяват и всеки ден проверяваме дали работят.  Но при визитките картички не е съвсем същото. Никакво проверки, за да се видят дали работят. Понякога ги раздаваме на всеки, който поиска, а понякога на хора, които изобщо не се интетресуват. Раздаваме ги, ей така, ако си спомним да ги държим под ръка. И много пъти ги приемаме, като даденост. Знаете- “ето визитката, обадете ми се , когато сте готов”. “ето моята визитка, спомняйте си за мен”. Това е нещо, като да кажеш “приятен ден”. Изтръгва се от устата ни. Дали го мислим и далли го чуват е друга работа.

 Но визитните картички могат  да са един от най-ефективните начини за намиране на нови дейности, за създаване на повече работа и за изграждане на дълготрайни впечатления. Онези малки билбордове с вашето име върху тях, които държите в портмонето си, в джоба или в чекмеджето, могат да ви помогнат да извършите повече продажби, да създаете повече клиенти и като цяло да разширите своя бизнес. Необходим ви е план, нужна ви е определена цел и трябва да проявите творчество. Необходимо ви е и нещо уникално.

 Милион визитки цени сменят притежателите си всеки ден, но действително много малко създават повече работа, повишават продажбите или довеждат клиенти. Погледнете веднага собствената си визитна картичка. Дали за вас и за вашият бизнес или услуга, тя е истинска реклама, или е просто късче хартия с име, адрес и телефонен номер? Визитните картички са невероятен инструмент за действително създаване на повече бизнес защото:

1. Те са невроятно  евтини за отпечатване.

2. Можете да ги раздавате навсякъде.

3. При тях можете да проявите колко си искате творчество.

4. Може да имате толкова варианти, колкото смятате за необходимо.

5. Може да ги обновявате и да ги променяте толкова често, колкото е нужно

 Но колкото и страхотни да са вашите визитки, ако ги държите вкъщи, в чекмеджето или в джоба си, те няма да ви помогнат да си създадете повече работа. Те не ви носят нищо, докато не ги пуснете в обръщение.

 При използването на визитни картички има няколко основни, които трябва да се помнят:

1. Трябва да ги носите със себе си по всяко време.

2. Трябва да накарате хората да ги прочетат и да ги задържат.

3. Трябва да предложите нещо, което да е идеално отражение на вас и на бизнеса ви.

4. Личността зад картичката ги отличава от всичко останало.

Размяната или връчването на визитни картички е станала една от най-често срещаните форми на представяне, изпреварвана единствено от ръкуването. Ако вашата визитка създава първото впечатление, нали то трябва да е впечатляващо?

В противен случай можете да напишете името и телефонният си номер на грба на салфетката и да приключите. По този начин бихте могли да спестите някой долар, но ще загубите значително от новият бизнес, както и тврде много от вече установения. Може ли картичката или подходът ви да са по-добри? Зависи от вас. Ако нямате никаква идея за това как ще изглежда вашата визитка се обърнете към Рекламна агенция mDobrev.com.