Categories
Без категория

Къща с невероятна панорама

Двуетажна къща разположена във вилната зона над курорта Албена, изпълнена със съблазнителен лукс и изящество и с неповторима морска панорама от Калиакра и Балчик до Златни пясъци и Варна. В двора са разположени двуетажната фамилна къща с оборудван фитнес към нея, къща за гости, от една стая с дрешник и санитарен възел, голям басейн с дълбочина 18м, джакузи за 5 човека и масивно зидано барбекю. Къщата е с отлично вътрешно разпределение.

На първото ниво има хол 100м2 със система за домашно кино, напълно оборудвана кухня с трапезария и две спални.

На второто ниво е ситуирана фитнес залата, баня с вана и тераса с морска панорама. Всички прозорци са от ПВЦ дограма с външни ролетни щори. Всички стаи са с климатици и телевизори и са напълно обзаведени. Дворното място е добре аранжирано и поддържано с наличие на всички необходими комуникации. До къщата е изграден паркинг за 6 автомобила.

Ако желаете да намерите и други имоти, като този, посетете страницата ни: GlobalEstate24.com .Ще намерите голямо разнообразие от имоти за всеки вкус.Можете да качите Безплатно имотите си при нас и да получите собствена страница с тях.