Categories
Без категория

Произходът на съществуването в една уникална теория

Навярно сте чували или чели книги като „Подсъзнанието може всичко” и „Тайната” – нашумели в последните години, те ни откриват нов поглед към света и неговите закономерности, а и разбуждат множество противоречиви реакции…  Може би защото не отговарят напълно на най-важния въпрос – „Защо?”. Защо мислите ни предизвикват случването, защо светът и животът се влияят пряко от тях, къде се крият обясненията и доказателствата за всичко това…?

Отговорите на тези и много други въпроси ни представят три революционни книги, които обещават да преобърнат представите и обясненията за всичко, което сте чували и дори представяли до този момент. Това са The White Book (книга от и за Любовта), The Black Book (книга от и на Живота) и Обща Теория на когиталността (или как всяка пешка може да е цар). Когиталност?? Да, това е основата на трите книги и дума, произлизаща от латинското cogito”- мисля. Така когиталност означава  „мисловност” в най-общ глобален план – мисловността, която изгражда съществуващото… Можем да я наречем Вселена, Бог, Висш разум… Името няма значение, защото целта на теория на когиталността е в единението на духовното и научното схващане за света, на познатото и революционно новото, на знанието за света и за себе си… И всичко това се случва реално ако положим усилия да приложим и проверим дадените в книгите чисто практическите съвети. Съвети за това как да достигнем същността на Любовта, успеха и Щастието и как да ги направим след това наша постоянна същност. При това само в рамките на 89 дни, защото според автора:

По-добре да се „мъчим“ 89 дни, опознавайки себе си, и след това 89 години да сме щастливи, отколкото да се мъчим 89 години,

от които евентуално може би ще сме щастливи 89 дни…

Може би се чудите защо досега не сте чували за тези книги и за тази теория? Е, сигурно е нормално, защото книгите са на български автор – ivomir (Ивомир Димчев). И може би именно затова България е страната, в която те са най-слабо разпространени, но се четат в САЩ, Чехия и Австралия, а потребители от цял свят могат да се сдобият с английската им версия чрез най-големия интернет магазин в света www.amazon.com.

Засега в България можете да ги намерите само чрез онлайн книжарницата www.cogitalnost.com, а нашият принос ще е да ги представим в последващи статии. За да покажем на практика как… всяка пешка може да е цар!