Categories
Без категория

Вилаш-Боаш потвърди интереса си към Адебайор

Новият бос на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш разкри, че се интересува от 28-годишния нападател Емануел Адебайор, който ще бъде един от няколкото му варианта да подсили нападението на „шпорите” през летния трансферен прозорец.

Португалският стратег потвърди своя интерес към тарана на шампионите от Манчестър Сити, като се надява да успее да подсили нападението на лондончани с привличането на опитния Адебайор.

Националът на Того успя да реализира 17 гола в 33 мача с екипа на „шпорите” през изминалия сезон, където прекара една година под наем. Повечето футболни залози в bet365 за Висшата лига сочат Тотнъм за един от фаворитите през новия сезон.

Вилаш-Боаш разкри пред медиите на острова своя интерес към Адебайор, като заяви, че той ще бъде една от летните му трансферни цели.

Португалският наставник на Тотнъм заяви:

„Ще излъжа ако ви кажа, че не си търсим нападател. Разбира се, че Адебайор е част от нашия списък с възможности за този пост. Ние искаме изключително много той да се присъедини към нас.”

„В момента гледаме сериозно на летния трансферен пазар за да можем да завършим изцяло състава. Сега имаме няколко слаби места, особено в офанзивен план.”

Според престижното издание за футболни новини „Goal.com” сумата, която Тотнъм са готови да предложат за услугите на тогоанеца е пет милиона лири. Очаквайте още интересни футболни новини и тенис резултати за турнирите от Големия Шлем.