Categories
Без категория

Как се запалих да купувам парфюми онлайн?

Имам една страст, хубавите, маркови парфюми. Смятам, че всяка себеуважаваща се жена трябва да ухае приятно и то не само заради мъжа си, ами и заради себе си самата. Аз обаче имам малък проблем с времето, не ми остава много от него, и това е разбираемо, все пак съм работеща майка и любяща съпруга.

Един ден, преди около два месеца, споделих на една колежка, че отдавна не ми е оставало достатъчно време да ходя по магазините и да прекарам няколко часа в избор на нов парфюм. Посмяхме се малко за така любимото ни обикаляне по магазините и тя ми даде идея да си избера парфюм онлайн. Първоначално ми стана странно, как да си купя парфюм, без да съм го помирисала и то от интернет. Тя, обаче, ме увери, че няма нищо страшно, тя самата си била купила така парфюми и то няколко пъти и дори и излизало по-евтино. Минаха няколко дни, потърсих такива сайтове из интернет и видях, че това е доста популярно. Реших и аз да пробвам, попитах приятелката ми за адреса на онлайн магазина, от който тя е купувала и тя ми препоръча – www.fragrisima.com. Е, не се престраших да си купя за мен, пък и рождения ден на мъжа ми наближаваше, та реших да поръчам един хубав, стилен мъжки парфюм за него. Цените наистина бяха по-изгодни, а и даже ме попитаха дали искам тестер, които щял да излезе още по-евтино, ама на мен ми трябваше за подарък. На другия ден ми донесоха парфюма, аз го подарих и мъжа ми остана доволен!

Една седмица по-късно се престраших и си поръчах любимия ми парфюм и за мен. Пак от същия онлайн магазин за парфюми и пак дойде на другия ден. Останах изненадана, колко бързо стават нещата, и че и в България вече има онлайн търговия.

Преди няколко часа, пак си поръчах хубав парфюм от интернет и реших да ви споделя, че останах доволна от този начин на пазаруване и от отношението към мен. Излиза ми по-изгодно и от към пари и от към време, а парфюмите са същите.