Categories
Без категория

Гласуваха доверие на Далглиш

Един от собствениците на Ливърпул Том Вернер изказа своята подкрепа към мениджъра на отбора Кени Далглиш въпреки слабите резултати, които ще ги лишат от участие в Шампионска лига през следващия сезон.

Вернер настоява, че постът на шотландския стратег не е застрашен, независимо от ужасната форма, в която се намира отборът от началото на новата година.

Именно заради слабите резултати „червените” изпаднаха до осмото място във Висшата лига, зад техният градски съперник Евертън, който успяха да надиграят в полуфинален мач за ФА Къп в неделя, въпреки че много футболни прогнози гласяха обратното.

Вернер заяви пред медиите на острова:

„Имаме силно доверие в Кени. Смятаме, че отборът ще подобри резултатите си значително в бъдеше и той може да се радва на нашата пълна подкрепа.”

„Не смятам, че някой от нашите фенове ще бъде доволен от резултатите, които постигнахме през тази година.”

„Смятаме, че нашият клуб трябва да бъде смятан за най-силният футболен клуб и искаме да постигнем тази цел. Вземаме всяко едно решение изключително внимателно.”

„Имаме стратегия, която сме съгласували помежду си. Гордея се с това, което постигнахме през последните две години, след като намаляха контузиите и подготовката на играчите се подобри значително.”

В следващият си мач от Висшата лига Ливърпул посреща Уест Бромич у дома, като се очаква двата отбора да предложат зрелищен футбол на живо от „Анфийлд” в края на седмицата.